Valorant'ın Ajanlarından Jett'in Oynanış Videosu Geldi

Heyecan tavan yapmış durumda

Riot Games'in FPS girişimi olacak Valorant bu ay beta sürecine giriş yapıyor. Herkesin merakla beklediği oyunun tanıtımlarına devam eden Riot, Valorant'ın Twitter hesabından oyundaki "ajanlardan" biri olacak Jett'in oynanışını paylaştı. 

Kore'den aramıza katılacak olan Jett, yapımcılara göre en fazla yetenek isteyen ajanlardan biri. Bu durumda karakterin hızlı ve çevik bir oynanış talep etmesinin payı büyük. Yetenek ağacı sayesinde hızlıca savaşlara girerek ortamdan kaçabilecek olan Jett, rakiplerine zorlu dakikalar yaşatacak.

Oynanış videosunda Jett'in dört özelliğinden üçü gözler önüne serilmiş. Öte yandan karakterimizin ultisi bu görüntüler içerisinde yer almıyor. Öncelikle gelin videodaki yeteneklerden bahsedelim. Karşımıza çıkan ilk iki yetenek maç öncesinde satın alınabiliyor. Bu yeteneklerden ilki fırlatılan noktada bir sis yaratan Cloudburst olurken, ikincisi yüksek yerlere çıkmanızı sağlayan Updraft.

Sadece bu yetenekleri Jett'i tehlikeli bir keskin nişancı konumuna getirebilir. Oyunu oynamadan yorum yapmak oldukça zor olsa da Jett'in hızlı ve çevik yapısı kolayca pozisyon almasına olanak sağlayacak gibi görünüyor.

Karakterimizin her maça sabit olarak girdiği özellikleri ise Tailwind ve Blade Storm. Bu iki özellik karakterin "Signature" ve "Ultimate" yetenekleri olarak belirlenmiş. Koreli ajanımız Tailwind yeteneğini kullanarak herhangi bir yere hızlıca atılabiliyor. Oldukça kısa olan bekleme süresi, Jett'in kolayca ortalıktan kaybolmasını sağlıyor. Karakterimiz bu yönü ile Overwatch'taki Tracer'ı andırıyor.

Ultisi bu videoda görünmese de daha önce yayınlanan oynanış videosunda kısa süreliğine karşımıza çıkmıştı. Blade Storm'u aktifleştirdiğinde etrafını bıçaklar ile saran Jett, bu bıçakları rakiplerine fırlatabiliyor. Eğer bu bıçaklar bir düşmanı öldürürse yenileniyor ve Jett'in yarattığı tehlike devam ediyor. Koreli karakterin bu formda iken attığı her Headshot'ın direkt olarak ölüm demek olduğunu da belirtelim.

Valorant için geri sayım başladı. 2020'nin yaz aylarında resmi çıkışını gerçekleştirecek oyun, önümüzdeki hafta beta sürecine giriş yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum