Valorant'ın Betası Bu Ay Başlayabilir!

Merakla bekliyoruz

Riot Games'in geçtiğimiz günlerde adının Valorant olacağını açıkladığı FPS oyununun betası yakın zamanda açılabilir. Merakla beklenen oyunun betasına dair haberler, Twitter'da "Slasher" nick'i ile bilinen Rod Breslau'dan geliyor.

Breslau, oyunu Twitter üzerinde duyuran ilk isimlerden biri olmuştu. Valorant hakkında kimsenin bilmediği detayları şahsi hesabı üzerinden paylaşan Breslau, Valorant'ın ilk önce ünlü yayıncıların davet edileceği bir kapalı beta sürecinde oynanacağını açıklamıştı. Bu süreç 10-12 Mart tarihleri arasında Los Angeles ve Barselona'da eşzamanlı olarak gerçekleşecekti.

Fakat dün akşam saatlerinde tekrar hesabından Valorant ile ilgili açıklamalar yapmaya başlayan Slasher, bu etkinliklerin corona virüsü salgını sebebiyle ertelendiğini duyurdu. Breslau, erteleme kararının ardından Riot Games'in yayıncılara ve içerik üreticilerine gönderdiği e-mail'i de kamuoyuyla paylaştı. Mail'de yapımcı ekibin oyunu tamamlamak üzere olduğunun ve yakın zamanda "herkesin" oyunu evlerinden deneyimleyebileceği açıklanmış.

> Valorant - İlk Bakış

Hatırlarsanız Respawn da Apex Legends için buna benzer bir yol izlemişti. Oyunun sürpriz çıkışından birkaç gün önce yayıncıları ofise davet eden ekip, oyun hakkındaki heyecanın artmasını sağlamıştı. Yani Riot Games, 10-12 Mart arasında düzenlenecek etkinliklerin ardından yayıncıların ufak ipuçları ile oyuncuların heyecanını artırmasını ve oyuna olan merakın körüklenmesini sağlayacaktı.

Kısacası Valorant'ın betasını önümüzdeki haftalarda görme şansımız oldukça yüksek. Bu süreç içerisinde oyun hakkındaki son güncellemelerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum