Valve'ın Bir VR Sistemi Üzerinde Çalıştığı Ortaya Çıktı

Yoksa?

Bir fotoğraf yükleme sitesi olan Imgur.com'da ortaya çıkan fotoğraflar, Valve'ın bir VR sistem üzerinde çalıştığına işaret ediyor. İddialara göre Valve, yeni sistemi için sürprizler hazırlamaya başlamış bile.

UploadVR.com tarafından yüklenen fotoğrafların tümüne şuradan ulaşabilirsiniz (imgur.com'a girebilmek için VPN kullanmanız gerekiyor.) Bu fotoğraflar 2 gün önce yüklenmiş olsa da bilgisayar ekranındaki 25/07/2018 tarihi bize fotoğrafların aslında önceden çekilmiş olduğunu gösteriyor. Valve'ın henüz konu hakkında bir açıklama yapmadığını da belirtelim. Yani fotoğraflar sahte çıkarak hayallerimizi yıkabilir. Yine de ünitelerin birden fazla oluşu ve kompleks yapıları bu iddialara -şimdilik- inanmamızı sağlıyor.

 

Valve'ın birkaç adet VR oyunu üzerinde çalıştığını da biliyoruz. HTC Vive ile işbirliği içerisinde olan Valve, bu yeni VR sistemi HTC adı altında satmayı planlıyor da olabilir. UploadVR.com'un kaynaklarına göre sistem Valve'ın "Knuckles" adını verdiği kontrolcü ile beraber gelecek. Aynı kaynaklar bu sistem üzerinde oynanabilecek bir Half-Life VR oyununun üzerinde çalışıldığını da belirtmiş.

valve-knuckles-big

YORUMLAR
Parolamı Unuttum