Advertisement

Valve'ın Yeni Oyunu Deadlock'tan Büyük Sızıntı!

90'dan fazla video ortaya saçıldı

Valve'ın yeni projesi Deadlock'tan büyük bir sızıntı geldi. Adını duyduğumuz ve birkaç haftadır fotoğraflarını görebildiğimiz proje, bu kez tabiri caizse internete saçıldı.

Şimdilik Valve'dan herhangi bir açıklama gelmemiş olması dikkat çekici. Hatta projenin bir grup "şakacı" tarafından hazırlanmış olabileceği de öne sürülüyor. Lakin konuya yakın ve güvenilir veri madencileri de Valve'ın gelecekteki oyunun Deadlock olacağından emin.

İlk sızıntılar, "Gabe Follower" isimli veri madencisi tarafından ortaya atılmıştı. Bunun ardından haftaya, özel olarak kurgulanmış ilginç Deadlock videoları ile başladık. 4chan üzerinde paylaşılan thread'de, yaklaşık 94 adet özel video bulunuyor. Bu videoların içerisinde çok önemli detaylar mevcut.

Şuradan da izleyebileceğiniz birkaç video, özel olarak kurgulanmış. Hatta ben bu kurguyu, CS oyuncularının kendilerine yaptığı "highlight reel" gibi görüyorum. Kararı size bıraktım.

Videolardan da anlayabileceğiniz gibi Deadlock (eğer gerçekse), karakter tabanlı bir arena shooter olacak. Overwatch ve Team Fortress 2'ye epey benzeyecek oyunun en büyük farkı, üçüncü şahıs kamerasını kullanıyor olması. Buna ek olarak her karakterin farklı yetenekleri ve ultileri bulunacak. Takımlar 6 kişiden oluşacak.

Videolarda tüm karakterlerin özelliklerini görebilmek de mümkün.

Bakalım Valve konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum