Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, 2024 Sonbaharında Geliyor

Geliştirme süreci The Chinese Room’a emanet…

Oldukça sıkıntılı bir geliştirilme süreci yaşayan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, uzunca bir aradan sonra bir kez daha kendisini gösterdi. Paradox, PAX West’te yeni bir fragman paylaşarak Bloodlines 2’nin önümüzdeki yılın sonbahar aylarında çıkacağını açıkladı:

Bloodlines 2’yi geliştiren ekipte de değişikliğe gidilmişti malum. Oyunu geliştiren stüdyonun The Chinese Room olduğu da açıklandı. The Chinese Room; Dear Esther, Everybody's Gone to the Rapture ve Amnesia: A Machine for Pigs gibi oyunlarla bildiğimiz bir stüdyo. Burada nasıl bir performans sergileyeceklerini de merak ediyorum şahsen. Bloodlines 2’nin geliştirme sürecini devralmalarından dolayı çok mutlu oldukları anlaşılıyor. Ama aynı zamanda kendileri için stresli bir süreç olduğu da ortada. Onlar da oyunla ilgili düşüncelerini bir videoyla paylaşmışlar:

Bloodlines 2 duyurulduğunda çıkacağı platformlar arasında PS4 ve Xbox One da yer alıyordu, fakat artık bu platformlar için geliştirilmediği de açıklanmış bulunuyor. Detaylı bir oynanış videosunun da Ocak 2024'te paylaşılması planlanıyor, biz de merakla bekliyoruz.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 için artık ufak ufak tünelin sonu görünmeye başladı, önümüzde 1 yıl kadar bir süre olsa da en azından bir çıkış takvimi var artık. Umarım bu uzun bekleyişin sonu güzel olur ve yıllardır beklediğimiz vampir oyununa kavuşuruz.

YORUMLAR
GwynBleidd
5 Eylül 2023 20:32

Bu oyunu neredeyse baştan yapmaya nasıl karar verdiler ya. Çok büyük karar.

Parolamı Unuttum