Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'nin Oynanabilir Demosu PDXCON 2019'da Olacak

Fuara katılanlar Bloodlines 2'yi ilk oynayanlar arasında olacaklar

Oyunun geliştiricisi Hardsuit Labs, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'nin oynanabilir demosunun Ekim ayında Berlin'de düzenlenecek olan PDXCON 2019'da yer alacağını ve demonun fuara gelen tüm katılımcılara açık olacağını duyurdu.

PDXCON'a gelene kadar önümüzde E3 ve Gamescom gibi iki büyük fuar var ancak Hardsuit Labs'in bu mesajı oyunun bu iki fuarda oynanabilir durumda sunulmayacağını işaret ediyor gibi, demoyu anca Ekim ayına yetiştirebileceklerindendir belki de. Ayrıca fuara katılım için bilet alanlar, PDXCon'a özel olarak hazırlanmış iki oyun-içi kozmetik ürününe de sahip olacaklar.

Eager to get a chance to play Bloodlines 2 before anyone else? The team at @HardsuitLabs has a message for you! See you at #PDXCon2019 in Berlin? //t.co/IVByoiGVMopic.twitter.com/zwRnrGmTcd

— Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (@VtM_Bloodlines) May 6, 2019

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, ilk Bloodlines oyununun doğrudan devamı olacak ve bir Thinblood olarak başlayacağımız oyunda beş farklı vampir klanından birine katılarak yeni yetenekler kazanabileceğiz.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'nin kesin çıkış tarihi belli değil ama 2020 yılının ilk çeyreğinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulması bekleniyor.

Parolamı Unuttum