Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den 20 Dakikalık Oynanış Videosu Daha

Bu sefer VG24/7'den

Hardsuit Labs, E3 sırasında ve sonrasında çeşitli basın kuruluşlarına Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'yi oynattı ve bazılarından da oynanış videoları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün IGN'nin videosu yayınlanmıştı ama videoyu kaydeden (yani oyunu oynayan) arkadaş çok da becerikli görünmüyordu. Şimdiyse VG24/7 kendi videosunu ve deneyimlerini paylaştı. Onu da aşağıda izleyebilirsiniz.

Oyunu oynayan Matt Martin, özellikle yüz animasyonlarının çok daha doğal olduğunu ve oyun dünyasındaki ışıklandırmanın oyununa gerçek bir derinlik hissi kattığını söylemiş.

Dövüş animasyonlarının zayıf olduğunu belirtiyor Martin ama bunu zaten diğer videolarda da görmüştük. Henüz alfa öncesi versiyon olduğu için bu tür 'zayıf' kısımların olması normal, zaten eleştirileri dikkate alıp önceliği bu animasyonların ve dövüş sisteminin iyileştirilmesine vereceklerdir.


Hardsuit Labs, VG24/7'ye demonun başında disiplin seçme ve diyalogları da tamamen yönlendirme imkanı vermiş. Chiropteran disiplinini seçen Martin dövüşler sırasında yanına vampir yarasa çağırabilmiş. Martin, farklı fraksiyonlarla oynamanın Bloodlines 2'nin ömrünü uzatacak ve tekrarlanabilirliği artıracak öğelerden biri olduğunu söylüyor ki doğru düşündüğünü söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Srinelli
19 Haziran 2019 10:28

o degil de 1:20 de hem arabalara hem yayalara yesil yaniyor.

Kaan
18 Haziran 2019 17:20

Sanırım problem kontrolcü ile FPS oyun oynamaya çalışmaktan kaynaklanıyor. Oraya bir mause+klavye koysalardı hem IGN hem de VG24/7 çalışanı çok daha rahat oynayabilirdi.

sSnake
18 Haziran 2019 16:54

Keşke adım animasyonlarını kaldırsalar, çok pis motion sickness yaratıyor. Zaten tps kamerası da yok. Onun dışında grafik, seslendirmeler ve müzikler oldukça iyi. Diğer detaylar elbet cilalanacaktır, daha pre-alpha sonuçta.

arda-vila
sSnake
18 Haziran 2019 21:31

Sen hiç dishonored oynamadın değil mi?

sSnake
arda-vila
18 Haziran 2019 23:22

Onu da zor bela oynamıştım zaten. İkinci oyunu ise hiç oynamadım.


Parolamı Unuttum