Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'nin Hikayesi Yaklaşık 30 Saat Sürecek

Tabii %100'cü değilseniz

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'yle ilgili en çok merak edilen şeylerden biri de sanırım oyunu tamamlamanın ne kadar süreceği olsa gerek. Oyunun ürün müdürü Florian Schwarzer, Gamescom'da PCGamesN'ye verdiği röportajda Bloodlines 2'nin hikayesinin yaklaşık 30 saat kadar süreceğini söylemiş.

"Bir çok oyuncunun oyunu birden fazla kez oynamasını bekliyoruz, bir konfigürasyonla oynayacak, sonra farklı arkaplan, farklı plan seçerek tekrar oyuna dalacaklar" diyor Schwarzer. "Baştan sona bir oyunun ilk seferinde yaklaşık 30 saat süreceğini tahmin ediyoruz. Elbette bu %100'cü oyuncular için geçerli bir süre değil, dünyayı gezen, gören oyuncular için geçerli bir süre." 

HowLongToBeat verilerine göre ilk Bloodlines'ın ana hikayesini bitirmek ortalama 23 saat, ana hikaye ve yan görevler 28 saat, eksiksiz tamamlamak ise yaklaşık 40 saat sürüyor. Buradan da iki oyunun sunacağı hikaye sürelerinin aşağı yukarı aynı olduğunu görebiliyoruz. 30 saat belki kulağa kısa geliyor olabilir ama Bloodlines'ı göz önüne alınca (üstüne bir de oyunu farklı karakterlerle oynamak isteyeceğimizi de ekleyince) gayet yeterli bir süre olduğunu düşünüyorum.

> Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den Yarım Saatlik Oynanış Videosu Geldi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, 2020 yılının Mart ayında bizlerle olacak.

YORUMLAR
İlhanlı
24 Ağustos 2019 00:49

30 saat çok iyi de bir kaç defa oynatacak bir yapım olur umarım

Kaan
22 Ağustos 2019 17:57

NG+ olmadan nasıl tekrar-tekrar oynatacak anlamış değilim. Kendilerine attığım mailde NG+ olacak mı diye sormuştum, "hayır düşünmüyoruz" diye cevap vermişlerdi. Fikir mi değiştiler? Bu arada 30 saat süren ana hikaye mi yoksa ana hikaye ve yan görevlerin toplamı mı anlamadım. Ana hikaye ise iyi. Yan görevlerle birlikte 40 saat eder

MSelm
22 Ağustos 2019 17:55

Daha ilkini oynamam lazım

Parolamı Unuttum