Vampyr, Gelecek Hafta Game Pass'e Ekleniyor

Microsoft, Game Pass'te hız kesmiyor

Microsoft'un abonelik sistemi Game Pass her geçen hafta daha da kalabalıklaşmaya ve daha cazip hale gelmeye devam ediyor. Mart sonuna kadar sisteme eklenecek oyunlara baktığımızda her zevke hitap eden oyunlar olduğunu görüyoruz.

Yarın, yani 21 Mart'ta Deus Ex: Mankind Divided ve 2017'nin en iyi oyunlarından biri olan What Remains of Edith Finch eklenecek mesela. Edith Finch'i geçtiğimiz haftalarda Epic Games Store PC oyuncularına ücretsiz vermişti hatırlarsanız, henüz oynamamış olanların hikaye anlatımı adına çok önemli bir oyunu ıskaladıklarını söylemeliyim.

vampyr-gamepass-1

Ama asıl bomba bundan bir hafta sonra, yani 28 Mart'ta geliyor. Dontnod'un son derece başarılı rol yapma / aksiyon oyunu Vampyr ve ayrıca Telltale'in The Walking Dead mini serisi Michonne, 28 Mart'ta Game Pass'te olacak. Ayrıca bir sonraki gün, yani 29 Mart'ta da Oprencia: The Stolen Sun çıkış günü itibariyle Game Pass'teki yerini alacak.

1 Nisan'da ise sisteme katılacak oyun Marvel vs. Capcom Infinite.

Son zamanlardaki oyunları gördükten sonra Xbox One sahibi olup Game Pass sahibi olmak istemeyecek birini düşünemiyorum açıkçası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum