Woody Harrelson'lı Venom 2 Büyük Bir Patlama Yapacakmış

Gişede patlamasın da...

Sony'e gişede büyük bir başarı getiren ve yeni bir evren kurma konusunda ilk adımı attıran Venom, devam filmine hazırlanıyor. İlk film gişede başarılı olmuştu ancak oldukça kötü yorumlar almıştı. Tabii Sony'i şu aşamada ilgilendiren tek şey filmin yaptığı gişe. Devam filminde Carnage'in de kadroya dahil olmasıyla birlikte beklentiler yükseldi. 

Quentin Tarantino filmlerinden bildiğimiz görüntü yönetmeni Robert Richardson da Venom 2 hakkında oldukça umutlu. Hollywood'un en başarılı görüntü yönetmenlerinden olan Richardson, yönetmen Andy Serkis ile birlikte filmin büyük bir patlama yapacağını düşünüyor. Ayrıca Kletus Cassady rolünde yer alacak olan Woody Harrelson'un da büyük bir iz bırakacağını belirten başarılı yönetmen, film konusunda oldukça heyecanlı. Robertson'ın bu açıklamasıyla birlikte filmde Woody Harrelson'u göreceğimiz de kesinleşmiş oldu. 


Carnage hakkında Collider'a konuşan Richard Robertson, "Bence onun hakkında henüz keşfedilmemiş çok şey var ve bu durum filmin büyük bir patlama yapmasını sağlayacak. Bu kesinlikle yardımcı olacak çünkü Carnage, Venom için oldukça önemli ve merkezi bir karakter. Bir de elinizde Woody Harrelson gibi bir oyuncu var. Kendisi kesinlikle işin içine biraz kendine has eğlencesini katacaktır. Böylelikle bu Sony-Marvel ortaklığından neler çıkabileceğini göreceğiz." dedi.

Venom'un yıldızı Tom Hardy'nin de büyük bir hayranı olduğunu belirten Robertson, "Film için sabırsızlanıyorum, benin için büyük bir değişiklik olacak, oldukça heyecanlıyım. Bence Tom Hardy bizim en iyimiz, asla kaçmaz. Oturup onun performansını izlemeyi iple çekiyorum." diyerek Hardy ile çalışmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Venom 2 filmi 2 Ekim 2020'de vizyona girecek. Bakalım ilk filmin elde ettiği gişe ikinci filme de yansıyacak mı ve en önemlisi film bu kez hayranlar tarafından beğenilecek mi?  
 

YORUMLAR
DanteXE
28 Ağustos 2019 14:54

Robert Richardson Oscar ödüllü bir adam. Ne diyorsa o.

Parolamı Unuttum