Venom 2'den Gelen Set Görüntüsü Carnage'in Ortaya Çıkışını İşaret Ediyor

Cletus Kasady'i gördüğünüz yerden uzaklaşın

Sony, yeni film evreni için yoğun bir çalışma halinde. Her şeyin Spider-Man'e bağlı olduğu bir evrende Spider-Man'in kendisini göremesek bile artık Sony ile Disney'in bir arada çalışacağına kesin gibi bakılıyor. Bu da yeni filmlerin Marvel Sinematik Evreni'ne bağlanacağını belirtiyor. Zaten Morbius ve Venom 2'den gelen set görüntülerinde de Spider-Man ve Daily Bugle işaretlerini gördük.

Tabii Venom 2'nin en büyük olayı MCU değil, yıllardır hayali kurulan Venom vs Carnage'i sonunda sinemada da görecek olmamız. İlk filmin sonunda gördüğümüz Woody Harrelson'un canlandırdığı Cletus Kasady'nin set görüntüleri de ortaya çıkmaya başladı. Setten sızan son görüntüde Kasady'i bir silahla köşeye sıkışmış halde garip hareketler yaparken görüyoruz. Muhtemelen o sırada Carnage'e dönüşen Kasady bu şekilde üstüne gelen mermilerden de zarar görmeden kurtulacaktır. Bu sahnenin sonrasında ateş eden kişiye ne olacağı ise filmin 18+ olup olmayacağıyla doğrudan ilişkili.

Joker'in 18+ olarak yakaladığı başarı Venom 2'yi daha vahşi görmemizi sağlayabilir, ki içerisinde Carnage gibi bir karakteri barındıran bir film için bu şahane bir haber demek. Ancak bu görüntüde Carnage'in olmaması akıllara hemen CGI sorularını getiriyor. İlk filmde komple CGI olan Venom konusunda büyük eleştiri alan Sony, yine aynı yolu izlerse ortaya üzüntü verici sonuçlar çıkabilir. Andy Serkis'in yöneteceği Venom'un devam filmi, 2 Ekim günü vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum