Volition Önceliği Saints Row'u Düzeltmeye Verecek

Yeni içerikler bekleyebilir

Saints Row'un reboot oyunu beklenen başarıyı yakalayamadı. Cevdet'in incelemesinde de detaylı biçimde anlattığı gibi optimizasyon eksikliğinden hatalara kadar pek çok aksayan yanı var oyunun.

Zaten Embracer Group'un CEO'su Lars Wingefors da bunu kabul etmiş, oyunun daha başarılı olmasını umut etmelerine rağmen beklediklerini bulamadıklarını, yine de serinin geleceğinden ümitli olduklarını söylemişti.

Oyunun geliştiricisi Volition ise bir açıklama yayınlarak "şu an için yeni içerik eklemek pek de önceliğimiz olmayacak" diyerek öncelikle ana oyunu geliştirip güzelleştirmeye odaklanacaklarını söyledi.

"Saints Row'u uzunca bir süre destekleyeceğiz ve her ne kadar yol haritaları ve genişlemeler hakkında konuşmayı tercih edecek olsak da şu an için odağımızın size tüm oyuncular için Saints Row deneyimini nasıl geliştireceğinizi anlatmak olması gerektiğini düşünüyoruz.

Şu anda geliştirme önceliğimiz yeni özelliklerden ziyade ana oyunu geliştirmek. Bu düşünceyle ilk büyük güncellememizi Kasım ayı sonlarında yayınlanacak ve mümkün olduğunca çok hata düzeltmesi ve geliştirme yapacağız" diyor Volition.

Bahsettikleri bu güncellemede 200'ün üzerinde hata düzeltmesi ve geliştirme bulunacak ve bunlar oyunun stabilitesine ve co-op özelliklerine odaklanmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum