WandaVision'da Mandalorian Seviyesinde Bir Cameo Olacakmış

Elizabeth Olsen çok iddialı

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk Disney+ dizisi WandaVision yayın hayatına başladı ve şimdiye kadar izlediğimiz kadarıyla epey ilginç bir hikayeye sahip. Her bölümde olaylar daha da ilginç hale gelirken, yaşanan bu alternatif gerçekliğin detayları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Dört bölüm izlediğimiz dizinin özellikle son bölümü oldukça farklı ve Marvel havasına daha yakındı. Önümüzde beş bölüm daha var ve hikaye giderek daha da tuhaf hale gelecek gibi gözüküyor.

Dizinin yıldızı Elizabeth Olsen de heyecanı ve beklentiyi yükseltmeye devam ediyor. Wanda'yı canlandırın başarılı aktris son olarak yaptığı açıklamalarda dizide çok büyük bir cameo olacağını açıkladı. Bundan sonrası The Mandalorian'a dair spoiler içerir: Bununla da yetinmeyen Olsen, ilerleyen bölümlerde göreceğimiz ismin The Mandalorian'da gördüğümüz Luke Skywalker'a eşdeğer büyüklükte bir olay olacağını açıkladı. Daha fazla detaya girmeyen Olsen şimdiden hayranların kafasında çok sayıda soru işareti oluşturmayı başardı.

Bence Olsen'in benzetmesi biraz absürt olmuş. Çünkü MCU içerisinde buna benzer yer kaplayan bir isim yok. Ölen karakterlerden birisini görmek epey enteresan olabilir ama bu karakterin hikayeye neler katacağı da çok önemli. Yani durup dururken bir Tony Stark görmek bizi heyecanlandırsa da olay örgüsüne bir katkısı olmayacaksa pek bir anlam ifade etmez. Şimdiden bu cameo için çok sayıda teori ortaya çıkmış durumda, siz hangi Marvel karakterini WandaVision'da görmek istersiniz? 

YORUMLAR
cavegamer3530
5 Şubat 2021 16:20

Doctor strange gelecek heyecen yapmaya gerek yok

Parolamı Unuttum