WandaVision'ın İkinci Sezonu Halen Belli Değil

Tutarsa üçü de gelir dördü de

Disney+'nın ilk Marvel Sinematik Evreni dizisi WandaVision geçtiğimiz Cuma günü başladı ve ilk iki bölümüyle hayranların karşısına çıktı. Henüz iki bölümüyle genel bir kanıya varmak zor olsa da MCU standartlar içerisinde bile oldukça tuhaf bir diziyle karşı karşıyayız. Paralel evrenleri ve alternatif zaman çizgilerini irdeleyen dizinin devam edip, etmeyeceği ise büyük bir soru işareti. Henüz bu konuda ne dizi ekibinin ne de büyük patron Kevin Feige'in net bir bilgisi yok. 

Dizide yönetmenlik yapan Matt Shakman da konuya biraz karamsar yaklaşıyor. "Gelecek hakkında hiçbir fikrim yok. Biliyorsunuz Marvel dünyasında ve MCU'da son çoğu zaman gerçekten son anlamına gelmiyor. Geleceğin ne olacağını kim bilir? Söylemesi zor." diyerek konu hakkındaki görüşlerini söyledi.

WandaVision'ın yanı sıra Tom Hidleston'un başrolünde yer aldığı Loki dizisi de doğrudan Doctor Strange 2'ye bağlanacak. Bunlar dışında Spider-Man 3'te yine paralel evrenlerle birlikte Stephen Strange'in kapısını çalacak. WandaVision'a bir ikinci sezon gelse bile 25 Mart 2022'de vizyona girecek olan ikinci Dr. Strange filminden sonra gelir diye düşünüyorum. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum