WandaVision'ın Yazarı Tomb Raider Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Amazon kadroyu genişletmeye devam ediyor

Amazon'un Tomb Raider dizisinin kadrosuna WandaVision ve The Marvels gibi Marvel projelerinde de çalışmış olan yazar Megan McDonnell da katıldı. Killing Eve ve Fleabag'den tanıdığımız Phoebe Waller-Bridge de dizinin yazar kadrosundaydı ve baş yapımcılığını da üstlendiğini öğrenmiştik. Ayrıca kadroda Ryan Andolina ve Amanda Greenblatt gibi isimler de vardı.

McDonnell karakterleri yazarken kendi deneyimlerinden de ilham aldığını açıklamış bir yazar. "Hikayelerimin çoğu o anda içinde bulunduğum hisler veya krizlerle başlıyor, sonra da bunu spekülatif kurgu yoluyla nasıl keşfederim, onu ortaya çıkarıyorum. Şaşırtmayı seviyorum ve izlemek istediğim şeyleri yazmaya çalışıyorum."

McDonnell'ın Tomb Raider dizisine nasıl bir katkı vereceği merak konusu, sonuçta The Marvels'ın şimdilik çok da övgüyle anılmadığı da bir gerçek.

Bu diziye ek olarak Amazon'un bir de Tomb Raider filmi için kolları sıvadığı da konuşuluyor.

Bence bir Tomb Raider filminde yazar kadrosu kadar Lara Croft'u kimin canlandıracağı da önemli. Sizi bilmem ama ben Alicia Vikander'den hiç de Lara Croft hissiyatı almamıştım, bakalım bu dizideki Lara'mız kim olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum