Wanted: Dead’in Yeni Fragmanında Bitirici Vuruşlara Göz Atıyoruz

Hannah epey maharetli görünüyor

Ninja Gaiden ve Dead or Alive gibi oyunlarda görev almış isimler tarafından geliştirilen Wanted: Dead, “slasher/shooter” olarak tanımlanan bir oyun. Ortaya nasıl bir oyun çıkacağını ben de merak ediyorum. Bir yandan görsel tasarımı konusunda tereddütlerim var; öte yandan aksiyon kısmında John Wick’vari bir performans sergileyebilir gibi görünüyor, tam olarak nasıl bir beklenti içerisine girmeliyiz, emin olamıyorum.

Sizler de benim gibi kararsızlık içerisindeyseniz, oyunun yeni fragmanı belki bir miktar daha netleştirebilir fikrinizi. Bu seferki fragmanda kahramanımızın bitirici vuruşlarına odaklanılmış durumda:

Fragmanda, kahramanımız Hannah hünerlerini gösteriyor; düşmanlarını etkisiz hale getirirken kullanacağı hareketlerden bir kısmını bizlerle paylaşıyor.

Oyunda 50’nin üzerinde bitirici vuruş olduğu söyleniyor -ki bunlar için 100 saatin üzerinde hareket algılama kaydı yapılmış. İlgi çekici hareketler var videoda da gördüğümüz üzere. Düşmanın elinden baltayı kapıp karşı hamleyle işi bitirmek veya kılıç ile silahı kombine etmek gibi türlü türlü alternatifimiz olacak gibi görünüyor. Herhalde oyunun kuvvetli yanlarından birisi de bu olsa gerek.

Wanted: Dead; 14 Şubat’ta çıkış yapacak. Nasıl bir oyun olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum