Warcraft Filminin Yönetmeni, Üçleme İçin Düşüncelerini Paylaştı

Günün birinde izler miyiz acaba?

2016 yılında gösterime giren Warcraft filmi tüm dünyada elde ettiği 439 milyon dolarlık hasılatla tüm zamanların en çok gişe yapan video oyun filmi olmuştu. Normalde bunun bir başarı olmasını beklersiniz, filmin yönetmeni Duncan Jones da öyle düşünüyordu. Ancak filmin Amerika Birleşik Devletleri'nde sadece 47 milyon dolar gişe yapması başarısızlık olarak nitelendirildi ve planlanan devam filmleri de yalan oldu.

Duncan Jones uzun süreli sessizliğini bozdu ve bir üçleme olarak düşündüğü Warcraft filminin devam filmlerinde hangi konuları işlemeyi planlamış olduğunu açıkladı.

Bunca zamandır hala ilk filmi izlememiş olan var mıdır bilmiyorum, şimdiye kadar izlemediyseniz zaten bu filme bir ilginiz yoktur, dolayısıyla söyleyeceğim şey de spoiler sayılmamalı :) Warcraft filminin sonunda Draenor'a açılan portal kapanmış, önemli isimler can vermişti. Filmin en sonundaysa daha sonra Thrall olarak tanıyacağımız sevimli bebek Go'el'in bir insan tarafından bulunuşunu görmüştük.

Serinin ikinci filmi Blackmore'un gladyatör kampındaki genç ork esir Thrall'a yoğunlaşacakmış ve Thrall bu kampta kendisine yeni bir dünyadan bahseden bir Tauren'le dost olacakmış. Jonas üçüncü filmdeyse macerayı Kalimdor'a taşımayı planlamış ve Warcraft'ın en ünlü şehirlerinden Orgrimmar'ın kuruluşunu anlatacakmış. Yani tüm bu üçleme Durotan'ın halkına yeni bir yuva bulma sözünü yerine getirme öyküsü olacakmış.

Jonas günün birinde devam filmleri gelebilir mi sorusunaysa "hiçbir fikrim yok, filmde birlikte çalıştığım hiç kimse artık Blizzard'da çalışmıyor" cevabını vermiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum