Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters, 5 Mayıs’ta Geliyor

Warhammer sezonu başladı mı yine :)

Bugüne kadar acaba kaç tane Warhammer oyunu çıkmıştır? Bu soruya cevap verebilecek birisi varsa, o ben değilim, bundan eminim; emin olduğum bir diğer konuysa, bu sayıyla sınırlı kalmayacakları :)

Halihazırda geliştirildiği duyurulan farklı Warhammer oyunları var ve Chaos Gate – Daemonhunters da bunlardan birisi. Oyunun çıkış tarihi, bir fragman eşliğinde ilan edildi:

Fragman hoş bir sürprizle karşılıyor bizleri; oyundaki önemli karakterlerden birisi olan Vardan Kai, Andy Serkis tarafından seslendiriliyor (Gollum performansını beğenmeyen var mı aramızda :)).

Chaos Gate – Daemonhunters, sıra tabanlı bir taktik RYO. Grey Kinghts (Gri Şövalyeler) adlı, genetik olarak geliştirilmiş askerlerden oluşan bir birliği yönetecek ve galaksinin dört bir yanına yayılan veba salgınıyla mücadele edeceğiz.

Piyasada taktik RYO türünde çok da fazla alternatif bulunmuyor, türü sevenlerin takibe alacakları oyunlardan birisi de bu. İlk tanıtımı ilgi çekiciydi; çıkışında da benzer şekilde dikkat çekmeyi başarabilecek mi, bunu 5 Mayıs itibariyle hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
allalla
9 Şubat 2022 16:26

ülkemiz için daha uygun bir fiyata çıkabilseydi keşke. zaten çok fazla alternatifi var piyasada.

neyse ben 60 TL'ye satın aldığım King Arthur Knight's Tale'i oynamaya devam edeyim bari.

Parolamı Unuttum