Warner Bros. Yeni Batgirl Filmi İçin Yönetmen Arıyor

Sıradaki durak Batman'siz, Batman Evreni mi?

Warner Bros./DC ortaklığının sinematik evren anlamında istedikleri şeylerin başarılı bir şekilde hayata geçtiğini söylemek oldukça zor. Yine de Aquaman filminin gişede 1 milyar dolar barajını aşması onlar için gelecek anlamında bir umut ışığının ortaya çıkmasına neden olmuştu. Solo karakter filmleriyle yoluna devam etmek isteyen DCEU'nun yeni filmi Batgirl olacak gibi gözüküyor.

Heroic Hollywood'un haberine göre WB, Batgirl filmi için yönetmen arayışlarına başlamış. WB'nin projeyi bir kadın yönetmene emanet etmek istediği belirtiliyor. Bu konudaki en büyük aday ise daha önce Bumblebee'nin senaryosunu yazmış olan ve Birds of Prey filmiyle birlikte Batgirl'ün de senaryosunu yazacak olan Christina Hodson. 


DC/WB ortaklığının sıradaki filmi Joker, 4 Ekim'de vizyona girecek. Ardından 2020 yılı içerisinde Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ve Wonder Woman 1984 filmlerini izleyeceğiz. Aquaman 2, Shazam! 2 ve The Suicide Squad içinde çalışmalar başlamış durumda. 2021 yılı içerisinde Matt Reeves'in yöneteceği The Batman filmini de göreceğiz. Bakalım bu program arasında Batgirl kendisine ne zaman yer bulacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum