Wonder Woman 1984'ün Senaryo Detayları Ortaya Çıkmış Olabilir

Ajan Diana Prince

DC'nin ikonik karakterlerinden olan Wonder Woman, DCEU'da ilk kez 2016 yılında vizyona giren Batman v Superman: Dawn of Justice filminde kendini gösterdi. Aradan bir yıl geçti ve 2017 yılında Gal Gadot'un canlandırdığı Wonder Woman karakteri solo filmine kavuştu. İlk filmin aldığı olumlu yorumlar ve yakaladığı başarı Diana Prince için ikinci filmin yolunu açtı ve 2020 yılında yeni bir Wonder Woman filmi vizyona girecek. 

Tıpkı ilk filmde olduğu gibi Wonder Woman 1984 filminde de Patty Jenkins yönetmen koltuğunda oturacak. Bu kez filmde Wonder Woman'ın ezeli düşmanlarından birisi olan Barbara Minerva/Cheetah karakterini de göreceğiz. Kristen Wiig'in canlandırdığı karakter çizgi romanlarda Wonder Woman'ın en önemli düşmanları arasında yer alıyor. Chris Pine'ın canlandırdığı Steve Trevor karakteri de Wonder Woman 1984 filminde yeniden yer alacak. Hem eski hem de yeni karakterlerin filme dahil olmasıyla birlikte, senaryonun nasıl şekilleneceği hayranlar tarafından merakla beklenmeye başladı. Bu sorular That Hashtag Show'un özel haberiyle birlikte açıklığa kavuşmuş olabilir. 


Habere göre Wonder Woman 1984 filminde Diana Prince/Wonder Woman'ı Soğuk Savaş döneminde bir Rus ajanını avlamaya çalışırken göreceğiz. Wonder Woman filmde bir kahraman olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca haberde Cheetah'ı da nasıl göreceğimiz belirtilmiş. Barbara Minevra, tıpkı Wonder Woman gibi güçlü bir kahraman olmak isteyecek ve burada devreye Maxwell Lord girecek. Maxwell Lord sadece Barbara Minevra'yı Cheetah yapmakla kalmayacak Steve Trevor'ı da hayata döndüren isim olacak. Filmde Cheetah başlarda kahraman gibi hareket etse de daha sonra içindeki hayvani duygulara engel olamayıp kötü olacakmış. Maxwell Lord'un da rolü Steve Trevor üzerinden işlenecekmiş. Gelen haberlere göre Lord, ruhunu Steve Trevor'ın ruhuna aktarıp onu kötü amaçları için kullanacakmış. 

Bu senaryo detayları henüz Warner Bros. veya DC tarafından onaylanmadı ama detaylar kısmen doğru olsa bile bizleri heyecanlı bir film bekliyor gibi gözüküyor. Zaten yönetmen Patty Jenkins daha önce yaptığı açıklamalarda filmin atmosferi ve hikayesi üzerinde oldukça titiz bir şekilde çalıştıklarını belirtmişti. Wonder Woman'ın ilk filminin yakaladığı başarıyı göz önünde bulundurursak, Wonder Woman 1984 de bizlere güzel anlar yaşatabilir. 

Gal Gadot'un yanı sıra Chris Pine, Connie Nielsen, Danny Huston, Robin Wright, David Thewlis, Said Taghmaoui ve Elena Anaya gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Wonder Woman 1984 filmi 5 Haziran 2020'de vizyona girecek. Patty Jenkins'in dediğine göre filmin reklam çalışmaları Aralık ayından sonra hız kazanmaya başlayacak. Muhtemelen ilk fragmanı da bu yılın sonlarına doğru görürüz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum