Advertisement

Warner Bros'un Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmlerinin İlki 2026'da Vizyona Girecek

Peter Jackson da yapımcılar arasında

EDIT: Warner Bros sonradan yayınladığı bir basın bülteniyle filmin şu anki isminin “Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” olduğunu açıkladı. Filmin yönetmenliğini, aynı zamanda Gollum'u da canlandıracak olan Andy Serkis yapacak.

- o -

Warner Bros, yeni Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) filmlerini 2026 yılından itibaren vizyona sokacak.

Filmin yapımcılığını orijinal Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin başında isim Peter Jackson ve ona yazımda yardımcı olan Fran Walsh ve Philippa Boyens üstlenmişler ve henüz ismi konulmamış bu projenin "her adımına müdahil olacaklarmış". Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav'ın söyledikleri bu şekilde.

Proje henüz senaryo aşamasında ve "henüz anlatılmamış hikayeler içerecek"miş. Zaslav, Yüzüklerin Efendisi'nin sinema tarihinin en başarılı ve saygı duyulan serilerinden biri olduğunu ve sinema açısından ciddi bir imkan sunduğunu da söylüyor.

Warner Bros. 2023 yılının başlarında J.R.R. Tolkien'in kitaplarına dayanan çok sayıda film için anlaşma yaptığını açıklamıştı. Bu projeler WB markası olan New Line Cinema tarafından hayata geçirilecek.

Orijinal Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit üçlemeleri dünya çapında yaklaşık 3'er milyar dolar hasılat elde etmişti. 30 dalda Oscar adayı olan üçleme 17 dalda ödül kazanmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum