Watch_Dogs 2'nin Yeni Yaması Çıktı - Showd0wn Modunda 2v2 Kapışma Var

İyi olan Hacker ekibi kazansın!

 Watch_Dogs 2'nin merakla beklediğimiz (en azından benim beklediğim) yeni yaması sonunda geldi. Bu güncelleme ile birlikte oyuna Showd0wn isimli 2v2 oynanan bir çok oyunculu modu dahil oldu. Ek olarak çok oyunculu yarış modları da artık Watch_Dogs 2'de yer alıyor. 

Yeni çok oyunculu modu Showd0wn'da iki takım bulunuyor ve mod üç farklı şekilde oynanabiliyor. Showd0wn'da gizli hard-diskleri bulma ve çalma, veri indirme ve sunucuları hackleme ve koruma seçeenekleri yer alıyor. Bu 2v2 oyun modunda oyuncular karakterlerinin yeteneklerini özgün bir biçimde kullanabilecek ve her maç farklı bir hisse sahip olacak. Yani Ubisoft'un iddiası bu yönde en azından, ancak bir noktadan sonra özellikle oyunun metası oluştukça bu modun da tek düzeleşeceğini hepimiz biliyoruz. 

watch-dogs-2-showdown-body-shot

Ek olarak San Fransico'da gezen yeni zırhlı kamyonlar da içlerinde bolca miktarda nakit para taşıyorlar ve bizim onlara saldırmamız için hazırlar. Watch_Dogs 2'ye bu güncellemeyle iki de yeni silah eklendi, daha doğrusu ölümcül olmayan silahlar eklendi diyelim. Paintball tüfeği ve havalı pompalı tüfekle kimseyi öldürmeden kaos oluşturabileceğiz. Paintball tüfeğinin ekstra keyifli olduğunu da söylemem gerek. 

1.13 yamasıyla birlikte pek çok oyun hatası da giderildi, yeni araçlar ve kozmetik içerik eklendi. Yamanın Steam'deki sıkıştırılmış boyutu 690 mb, uPlay'de ise yama doğrudan yükleniyor ve 2.06 GB boyutunda. Güncelleme konsollar için de çıkışını yaptı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum