Watch Dogs Legion’da Köpekler Yok, Peki Neden?

Oyunu kederli köpekler mekanına çevirmek istemiyorlarmış…

Ubisoft’un E3 2019 konferansına hızlı bir başlangıç yapmasını sağlayan Watch Dogs Legion tanıtımı ve sonrasında çeşitli kaynaklardan palaşılan demo deneyimleri, oyuna ilgi uyandırmış durumda.

Oyun hakkında merak edilen pek çok konu var. Bu konulardan birisi de oyunda köpeklerin yer alıp almayacağı konusu oluyor. Twitter hesabı Can you Pet The Dog’a göre Watch Dogs bu konudaki en iyi oyunlardan birisiyken, yeni oyunda köpeklerin neden yer almadıkları konusu ister istemez merak konusu oluyor.

Oyunun kreatif direktörü Clink Hocking bir örnek üzerinden konuya açıklık getirmeye çalışmış: “Oyunda bir karaktere zarar verdiğinizde, onun kız veya erkek kardeşinin sizi sevmemesi, sizden nefret etmesi gibi bir sonuç doğuyor, oyunu buna göre tasarladık. Diyelim ki bir kadın köpeğini gezdiriyor ve siz kadını vurdunuz. Böyle bir durumda köpekle ilgili bir şeeyler de yapmamız gerekirdi” diyor.


“Birisi köpeği sahiplenecek mi? Yoksa köpek başıboş mu kalacak? Bir anda kayıp mı olacak? Bu bize adil gelmiyor. Köpeği büyüterek simülasyonun bir parçası haline mi getirmeliyiz? Zaten önümüzdeki iş yeterince büyük bir lokma ve “Bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Bu sorunla nasıl başa çıkarım emin değilim” noktasındaydık. Ve sonuç olarak köpekler oyunda yer almıyorlar” diye devam etmiş açıklamalrına Hocking.

Watch Dogs Legion, 6 Mart 2020’de çıkıyor. Bakalım, nasıl bir çıkış gerçekleştirecek. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Serdar_Berk
15 Haziran 2019 01:04

Allah başka dert vermesin.

Parolamı Unuttum