WB Games, Gizemli Batman Projesini Tanıtmaya Devam Ediyor

Heyecanımız artıyor

Batman'in sevilen Arkham City ve Arkham Origins oyunlarının arkasındaki WB Games Montreal, dün Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak hepimizi heyecanlandırmayı başarmıştı. Şuradan ulaşabileceğiniz haberimizin içerisinde paylaşımın içerisindeki sembollerin anlamlarını detaylandırmaya çalışmıştık.

Firma, bu iddialarımızı destekleyecek bir paylaşım daha yaptı. Yine bir tweet şeklinde gelen bu paylaşımda, ilk gönderideki silik sembollerin tamamını teker teker görme fırsatımız oluyor. Tweet'in açıklamasında ise "Capture The Knight/Cape Sur La Nuit" ifadeleri bulunuyor.

Capture the Knight / Cape sur la nuit pic.twitter.com/yMFXMd4djU

— WB Games Montréal (@WBGamesMTL) September 23, 2019

Henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da herkes Sony'nin PlayStation odaklı State of Play sunumunda bu oyun ile ilgili daha fazla haber almayı bekliyor. Bugün Türkiye saati ile 23'te düzenlenecek sunumda, Kara Şövalye'yi görme fırsatımız olabilir. 

Paylaşılan semboller ve daha önce duyduğumuz haberlere göre yeni Batman oyununun, kadim bir organizasyon olan Baykuşlar Divanı'nı içermesi mümkün. Şimdilik daha fazla detay için WB Games Montreal'in "keyfini" beklememiz gerekecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum