WB Montreal, Batman: Court of Owls Oyunu Mu Geliştiriyor?

Yeni Batman oyunu WB Montreal'den mi?

Son zamanlarda Rocksteady Games'in yeni oyununun ne olabileceğine dair pek çok fikir yürütüyoruz, ama yeni süper kahraman oyunu farklı bir yerden geliyor olabilir. Hatta WB Montreal pek dikkat çekmemiş olsa da bunun ipuçlarını vermiş gibi görünüyor.

WB Games Montreal'da yardımcı yapımcı olarak görev yapan Valerie Vezina bundan yaklaşık bir ay önce ekibini öven bir tweet paylaşmış. O tweette üzerinde giydiği tişört nedense o zamanlar pek dikkat çekmemiş ama özellikle de yeni Batman oyunu, yeni Superman oyunu gibi rivayetlerin sıklaştığı bu dönemde o resim birilerinin tekrar aklına gelmiş sanırım. Zaten sizin de göreceğiniz üzere tweet'e bu yönde yapılan yorumlar daha yeni başlamış.

Tişörtteki logo Court of Owls'u inanılmaz derecede andırıyor (her ne kadar bire bir olmasa da), aşağıda siz de karşılaştırmasını görebilirsiniz:

Bu da Court of Owls logosu:

Court of Owls yıllardır gizlice Gotham City'de faaliyet gösteren bir organize suç örgütü ve kendilerini The New 52 ile birlikte tanıdık. WB Games Montreal'in en bilinen oyunlarından birinin 2013 tarihli Arkham Origins olduğunu düşünürsek yeni Batman oyununun da kendilerinden gelme ihtimali iyice güçleniyor, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum