What If Dizisinin Bölüm Sayısı Belli Oldu

Marvel 99

Marvel Sinematik Evreni'nin Loki ile birlikte girdiği yol epey enteresan bir hal almaya başladı. Mevcut evrene biraz ara verip farklı hikayelere girmek iyi olacak. What If animasyon serisi de tam bu noktada devreye giriyor, çeşitli Marvel hikayelerinin değiştirilmiş hallerini izleyeceğimiz dizinin bölüm sayısı da belli oldu. Normal şartlar altında 2 sezon ve toplam 20 bölüm sipariş veren Disney, pandemi nedeniyle bölümlerde kısaltmaya gitmiş. What If dizisi yine iki sezon olacak ama toplam 18 bölümden oluşacak.

Disney+ yapımcılarından Brad Winderbaum yaptığı açıklamada dizinin COVID nedeniyle planlandığı şekilde hayata geçemediğini söyledi. İlk sezonda olması düşünülen bir bölümün de ikinci sezona kaydığını belirten Winderbaum iki sezonun da dokuz bölümden oluşacağını resmen açıkladı. Yaklaşık 50 kişilik devasa bir seslendirmen kadrosuna sahip olan What If'te Scarlett Johansson, Chris Evans ve Robert Downey Jr. yer almayacak. Lakin bu üç isim dışında MCU'da gördüğümüz çoğu büyük yıldızın ve daha fazlasının sesini dizide duyacağız.

Her bölümün yaklaşık yarım saat süreceği animasyonda bazı bölümler diğerlerinden biraz daha uzun olacakmış. Mümkün olduğunca fazla hikaye anlatmak istediklerini belirten Disney yetkilileri bunu yaparken kaliteden de ödün vermek istememişler. 11 Ağustos günü Disney+ üzerinden yayın hayatına başlayacak olan What If ile birlikte çok acayip Marvel hikayeleri bizleri bekliyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum