Wolfenstein 2: The New Colossus'ta Ailenize Bile Güvenemeyeceksiniz!

Çikolata deyip geçmeyin. Başınıza ciddi işler açabilir...

Wolfenstein 2: The New Colossus etkileyici videoları ve cüzdanlarımızı ağlatacak fiyatı ile yavaş yavaş oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni oyun için tanıtım videolarıyla ilgiyi yüksek tutmaya çalışan Bethesda bizlere nasıl bir dünya ile karşılaşacağımız hakkında ufak ufak ip uçları da veriyor. Ki, son yayımlanan videoda bu bahsettiğimi de açıkça görebiliyoruz.

Açık olmak gerekirse yeni yayımlanan video öyle aman aman bir şey değil, hatta Bethesda'nın diğer tanıtım videolarının yanında biraz sönük kalıyor. Fakat oyunun dünyası ile ilgili verdiği küçük detaylar gerçekten de hoş. Efendim, bahsettiğim yeni videoda Nazilerin A.B.D'de kurduğu yeni düzeni görebiliyoruz. Mesela Naziler bu yeni dünyada kurallara uyulmasına ve en ufak şeyden bile haberdar edilmelerine ciddi önem veriyorlar. Öyle ki; normalde haftada 1 çikolata hakkınız varsa, siz bir şekilde ikinciyi bulup afiyetle miğdeye indirmek istediğinizde başınıza ciddi sorunlar açılabiliyor.

Hatta böyle basit bir konuda insanlar aile bireylerine bile güvenemez duruma gelmişler...

Biraz önce de söylediğim gibi yeni video diğerlerinin yanında biraz sönük kalıyor. Fakat distopik, 1984 esintileri taşıyan bir oyun dünyasının ağzımızın suyunu akıttığını söylemesek yalan olur. 

27 Ekim 2017'de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya çıkacak olan Wolfenstein II: The New Colossus; PlayStation 4'teki 209 TL, Xbox One'daki 311,25 TL ve Steam'deki 266 TL'lik fiyatı ile cep yakacak oyunlardan biri olacak.

Ayrıca Wolfenstein II: The New Colossus'un Season Pass detaylarına ve fiyatlandırmalarına da buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum