Wonder Woman 1984 Filminde Amazon Olimpiyatlarını Göreceğiz!

Okçuluk, Cirit Atma ve Adam Dövme

Wonder Woman'ın devam filmi duyurulduğundan beri vizyon tarihine her yaklaştığımızda bir erteleme oluyor. Pandemi öncesinde de birkaç kez ertelenen filmin son belirlenen vizyon tarihi ise 2 Ekim. Filmle ilgili merak edilen çok fazla detay var ve film yaklaştıkça yeni bilgileri de öğreniyoruz. Empire dergisine konuşan yönetmen Patty Jenkins, filmde Amazon Olimpiyatlarını da göreceğimizi açıkladı. Empire ayrıca filmin Olimpiyat sahnelerinden bir fotoğraf da paylaştı.

"Amazon Olimpiyatları ile ilgili en sevdiğim şey ilk filmde kutladığımız her şeyin içinde olması. Burada insanlar inanılmaz derecede güçlü ve becerikli. Yaklaşmakta olan bir işgal yüzünden yüzlerce yıl antrenman yaparsan, tüm bu yetenekleri sürekli olarak geliştirmiş olursun. Her yıl bu olimpiyatlarda hangilerinin en iyi binici veya en hızlı yüzücü olduğuna ve kimin ne numaralar öğrendiğine bakıyorlar." diyen Jenkins, filmde hangi olimpiyat sporlarının da yer alacağına dair ilk ipuçlarını vermiş olabilir. 

Süper kahraman filmleri yapmaktan büyük keyif aldığını da belirten başarılı yönetmen, üçüncü bir Wonder Woman filmiyle ilgili fikirlerinin olduğunu da belirtti. "Süper kahraman hikayelerinin en iyi tarafı, şu an var olan bir kahramanla konuşabiliyor olmanız. Yani evet yeni filmler hakkında benim ve Gal Gadot'un fikirlerimiz var." dedi. İkinci filmle üçüncü film arasına bir de Amazonları konu alan bir film yapmak isteyen Patty Jenkins, belki de bu filmdeki olimpiyat sahneleriyle potansiyel yan filmin ilk adımlarını atmak istemiş de olabilir. Umarım yeniden çok yaklaştığımmz Wonder Woman 1984 filmi bir kez daha ertelenmez ve sonunda filmi izleme şansına erişebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum