World of Tanks'in Tank Futbolu 2016 Etkinliği Başladı

Euro 2016'nın zevkini tanklarla çıkarın

Wargaming'in daha önceden duyurusunu yaptığı Tank Futbolu 2016 etkinliği başladı. Etkinlik hem World of Tanks'in PC sürümü hem de World of Tanks Blitz için geldi.

Euro 2016'ya ithafen yapılan etkinlik içerisinde World of Tanks'in PC oyuncuları 3’er tanktan oluşan takımlarda karşı karşıya gelecek ve 7 dakikalık maçlarda topu düşman fileleriyle buluşturmaya çalışacak. Tank Futbolu turnuvasında yer almak isteyen oyuncuların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor zira kayıt için son gün 15 Haziran, yani bugün. Yaklaşık bir ay sürecek Tank Futbolu 2016 etkinlikleri boyunca takımlar, bu etkinliğe özel T-62a Sport (T-62a S) tankıyla kapışacak.

World of Tanks'in yapımcısı Anton Pankov etkinlikle ilgili, “Tank Futbolu 2016’nın daha önce yaptığımız futbol etkinliğinin aynısı olduğunu düşünmeyin. Oyun geçtiğimiz yıldan bu yana birçok değişikliğe uğradı. Yeni oyun fiziği efsane hareketler ve vuruşlar yapabilmenize olanak tanıyacak şekilde geliştirildi. Uzatmalar mekaniğini oyuna ekleyerek maçların eskisinden daha heyecanlı olacağını düşünüyoruz çünkü berabere kalma olasılığını ortadan kaldırdık. Her maçın yalnızca bir galibi olacak ve bu da rekabeti kızıştıracak,” açıklamasını yaptı.

Not: Kayıtlar sonradan 22 Haziran'a kadar uzatılmıştır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum