World of Warcraft'ın Yeni Genişlemesi Beklendiği Gibi Dragonflight Oldu

Lich King Classic de yolda

Blizzard, World of Warcraft'ın yeni genişleme paketini duyurdu. Geçtiğimiz günlerdeki sızıntılar gerçek çıktı ve yeni paketin Dragonflight olduğu teyit edildi.

Blizzard ayrıca World of Warcraft Lich King Classic'i de duyurdu.

Dragonflight bir çok yenilikle gelecek tabii ki ama bunlardan belki de en önemlisi oynanabilir (ve binilebilir) formda ejderhalar sunuşu olacak. Bu, World of Warcraft'ın ilk ırk/sınıf kombosu. Dracthyr Evoker rolünde oyuncular ejderhalarının hem insan, hem ejderan formlarını kişiselleştirecekler ve bir şifacı veya menzilli DPS rolünde oynayabilecekler.

Dragonriding yeteneği sayesinde ise kendi kişisel Dragon Isles ejderinize binebileceksiniz. Genişleme boyunca ilerlerken ejderhanınızın görünümü de değiştirmeniz, hatta daha hızlı uçmasını sağlamanız mümkün olacak.

Oyunda yetenek sistemi de elden geçirilecek, ayrıca meslekler için de yepyeni özellikler eklenecek. Bunlar arasında oyuncular tarafından verilen görevler, yeni meslek ekipmanları, yeni uzmanlık sistemi de bulunuyor.

World of Warcraft'ın arayüzünde de çeşitli değişiklikler göreceğiz. Örneğin mini harita ve diğer unsurların görünümleri değiştirilecek ve oyunculara arayüzü şekillendirme konusunda daha büyük özgürlük sunulacak.

Blizzard Dragonflight için henüz bir çıkış tarihi söylemdi ama Wrath of the Lich King Classic bu yılın sonlarına doğru çıkmış olacak.

Dragonflight web sayfasını şuradan ziyaret edebilir ve beta için başvuruda bulunabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum