World of Warcraft'ta Artık Korsan Temalı Bir Battle Royale Modu Var

Sınırlı süreliğine

World of Warcraft'ın korsanlıkla arası her daim iyi olmuştur. Daha oyunun vanilya döneminde bile özellikle de Strangletorn Vale'deki korsan limanı Booty Bay etrafında az vakit geçirmemiştik. Hatta Vale'deki sandığı yağmalamaya çalışmak en eğlenceli aktivitelerden biriydi. Şimdiyse oyunda korsan temalı bağımsız bir battle royale modu var, insan neden bu kadar geç kaldınız diye düşünüyor :)

Plunderstorm adındaki bu mod World of Warcraft'ın 10.2.6 içerik güncellemesinin parçalarından biri. Önümüzdeki birkaç hafta için aktif olacak bu modda 60 oyuncuya kadar ister tek başınıza, ister bir arkadaşınızla eş olarak Arathi Highlands'te dolaşacak, yetenekler ve geliştirmeler bulacak ve 10-15 dakikalık maçlarda hayatta kalan son korsan olmaya çalışacaksınız.

"Sandıkları yağmalayıp düşmanları yendikçe yeni büyüler, yetenekler ve geliştirmeler keşfedeceksiniz" diyor Blizzard. Büyü ve yetenekler aldığınız anda otomatik olarak Aksiyon Çubuğuna eklenecek. Burada saldırı yetenekleri için iki slot, zıplama, kalabalık kontrolü, hız artışı gibi bonuslar için de iki slot bulunuyor.

Plunderstorm'un ödül sisteminde yükseldikçe Plunderlord papağan bineği, Bubbles yengeç evcil hayvanı, korsan temalı çeşitli kozmetikler ve fazlasını kazanabileceksiniz. Kazandığınız tüm ödülleri World of Warcraft Modern ve Classic'te kullanmanız mümkün.

Bunun bağımsız bir mod olduğunu söylemiştim. Bu moda World of Warcraft'ın ana menüsünden yeni bir karakter yaratarak giriyorsunuz. Modu oynamak için herhangi bir genişleme paketine sahip olmanıza gerek yok ama haliyle World of Warcraft aboneliğiniz devam ediyor olmalı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum