World of Warships’e Oyuncak Ördekler Geliyor

Mayın saçan ördeklerle jakuzi keyfi

World of Warships'in yayıncısı ve geliştiricisi Wargaming, Nisan Şakası Günü'nü kutlamak üzere oyuna Trouble in the Hot Tub modunun geri geleceğini açıkladı ve bu moda oyuncak ördekler de eşlik edecek.

Jakuzideki Bela diye de çevirebileceğimiz bu modda oyuncular altı oyuncak ördek arasından seçim yapabilecekler :) Bu ördeklerin ikisi kruvazör, ikisi destroyer, ikisi ise savaş gemisi. Plastik olduklarına bakmayın, düşman gemilerine temas ettiğinde infilak eden mayınlar taşıyor bu ördekler. Ayrıca her sınıfın farklı bir stilize silahı var.

Bu gemilere liderlik eden özel ördek Komutanlar ise yediye yedi Domination modunda Trouble in the Hot Tub unvanını kazanmak üzere mücadele edecekler.

Fragmanını mutlaka izleyin derim, keyifli bir iş olmuş:

Bu arada oyun yakında Epic Games Store'daki ikinci yılını kutlayacak. Bunu kutlamak için 23 Mart'ta başlayacak etkinlikle başarım avına çıkabilecek ve PayPal hesabına yatacak 20$'a kadar para ödülünün sahibi olabileceksiniz. Dört haftalık bu etkinlikte üç farklı başarım yakalamanızı istiyor Wargaming ve başarım sayınız arttıkça ödül de artıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum