World War Z'nin Oyunu Geliyor

Bol zombili fragmanlar artık pek etkileyici olmasa da oyun fena durmuyor sanki? Sanki?

The Game Awards bizi oyun fragmanına ve duyurulara duyurdu ve daha PlayStation Experience var sevgili Oyungezerler. Yani daha Sony'nin bombaları patlamadı bile. God of War için bir çıkış tarihi duysak fena olmaz artık.

Neyse efendim, asıl konumuza geçelim hemen. Dört kişilik, co-op bir World War Z oyunu duyuruldu ve oyun pek çok farklı şehirde geçecek. Her şehirde hava şartları da oynanışa etki edecek, zombilerin davranışlarında farklılıklar görmemizi sağlayacak. Oyuncular çeşitli silahlar kullanabilecek, tuzaklar kurabilecek ve bariyerler, engeller ve duvarlar oluşturabilecekler. Her şehirde bir hikaye görevi olacak ve bunları tamamlamaya çalışacağız. Buna ek olarak çevresel şartları kullanarak da zombileri öldürebileceğiz. Biraz Left 4 Dead'i anımsattı açıkçası. 

Oyunun yapımcı koltuğundaysa NBA Playgrounds'tan ve Halo: The Master Chief Collection'dan (geliştiricilerden biriydi) tanıdığımız Saber Interactive bulunuyor. World War Z'yi PC; PS4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz sevgili Oyungezerler. Fragmana bakınca atmosfer ve aksiyon olarak yeterli bir oyun var gibi gözüküyor. Ancak fragmanlar ne kadar yanıltıcı olabiliyor hepimiz biliyoruz. Buna ek olarak çatışma sahneleri ve zombilerin koşuşunda da bazı tuhaflıklar göze batıyor. 

The Game Awards'ta ödülleri kimler topladı diye merak ediyorsanız da sizi şöyle alalım

YORUMLAR
Parolamı Unuttum