World War Z'nin İkinci Sezonu Alev Silahı İle Geldi

Kundaklama zamanı

Yılın eğlenceli oyunlarından olan World War Z, Saber Interactive'in sözünü verdiği yeni içeriklere kavuşmaya hazırlanıyor. Nisan ayında çıkış yapan oyun ilk sezonuna veda ederken ikinci sezonu ile gelecek yenilikleri de gözler önüne serdi

İki yeni bölüm ve prestij sistemine merhaba diyecek oyun, yeni bir silaha da kavuşuyor. Her oyundan tanıdığımız alev silahı sayesinde zombilere cehennemi yaşatabileceksiniz. Özellikle zombilerin sürü şeklinde geldiği World War Z gibi bir oyunda bu silah sayesinde kitle kontrolü sağlayabileceksiniz. Yeni ekleme sayesinde oyuncular, bir süredir istedikleri bu silaha kavuşmuş olacak.


Prestij sistemi de oldukça ilgi çekici. Aynı çoğu oyunda olduğu gibi bir sınıfınızın seviyesini sıfırlayarak prestij elde ediyorsunuz. Bu sayede yeni kozmetikler ve logolar açabiliyorsunuz. Ayrıca oyundaki herkese oyuna olan bağlılığınızı da göstermiş oluyorsunuz.

Hikayeye eklenecek bölümler ise New York ve Moskova'da geçecek. Fragmanı yayınlanan yeni bölümler çeşitliliği artıracak. Moskova'da geçen Ressurrection, serinin dördüncü bölümü olacak. Öyle ki resmi açıklamalarda bu haritada yaşanan olayların son bölümden birkaç sonra gerçekleştiği de belirtilmiş.

New York'taki bölüme ise Dead in the Water adı verilmiş. Bu bölümde ise Hudson'ın ortasında kalan bir grup insan rolünü üstleniyoruz. Hedefimiz Kanada'ya kaçmak olsa da altımızdaki yaşlı bot buna izin vermiyor. Bu sebeple sık sık karaya çıkıp arama yapmanız gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum