WWE 2K22’ye Eklenecek İsimlerden Nash Carter, WWE’den Gönderildi

Eşine şiddet uyguladığı iddiaları nedeniyle…

WWE yıldızlarından Nash Carter’ın, Haziran ayında gelecek ek paketle WWE 2K22’deki onlarca yıldız ismin arasına dahil olması beklenirken, tatsız bir gelişme yaşandı.

Kendisi de profesyonel güreşçi olan Kimberly Ann Green (ya da ringlerde kullandığı ismiyle Kimber Lee), eşi Zachary Green (nam-ı diğer Nash Carter) tarafından şiddete uğradığını açıkladı. Bu şiddeti 1 yıl boyunca gizlediğini belirten Kimber Lee, artık bu durumu daha fazla saklamak istemediğini söylüyor.

Bu iddialara karşı Nash Carter cephesinden henüz bir yanıt gelmiş değil. Aynı şekilde WWE de konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ama gazeteci Dave Meltzer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; yaşanan bu gelişmelerin ardından Carter’ın WWE tarafından serbest bırakıldığını söylüyor.

Bahse konu iddialar ve WWE tarafından alınan karar sonrasında 2K nasıl bir hamle yapacak, merak ediliyor. Çünkü WWE 2K22’nin Haziran ayında gelecek ek paketinde (Stand Back Pack) yer alacak isimlerden birisi de Nash Carter idi. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, Carter’ın bu paketten çıkartılması ihtimal dahilinde.

Bakalım 2K, bu konuda nasıl bir yol izleyecek, herhalde önümüzdeki günlerde bir açıklama gelecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum