WWE Şampiyonu Becky Lynch MCU'ya Katılıyor

Kimleri dövecek?

Marvel Sinematik Evreni, kadrosunu oldukça farklı isimlerle genişletmeye devam ediyor. Hollywood'un büyük isimlerinin ardından gözünü WWE'ye dikti. Daha önce WWE'nin başka bir yıldızı Dave Bautista'yı kadrosuna katan MCU'nun yeni hedefi WWE Raw'ın Kadınlar Şampiyonu Becky Lynch.

Gerçek adı Rebecca Quin olan Becky Lynch, böylelikle Hollywood içerisindeki ilk rolüne de kavuşmuş olacak. Eski şampiyonun hangi filmde yer alacağı ya da hangi karakteri canlandıracağı ise henüz belli değil. Netflix'te The Call Sheet'in sunucusu olan eski Variety muhabiri Kris Tapley, attığı tweet ile Rebecca'nın önümüzdeki Marvel filmlerinden birinde kesin olarak yer alacağını açıkladı. Ancak konuyla ilgili başka bir açıklama yapmayan Tapley, hayranları meraklandırmayı başardı. 

Önümüzdeki MCU filmlerini düşününce Black Widow filminde yer alması pek olası gözükmüyor çünkü çekimler tamamlandı ve Becky Lynch'e dair hiçbir ipucu yoktu. Aynı şekilde çekimlerinin büyük kısmı tamamlanan The Eternals'da da görmemiz oldukça düşük bir ihtimal. Ancak 2021 yılı ve sonrasında vizyona girecek MCU filmleri içinde muhtemelen Becky'i göreceğiz, hangi karakteri canlandıracağı ise büyük bir soru işareti. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum