Xbox Game Pass, 34 Milyon Aboneye Ulaştı!

Bas bas paraları Game Pass'e

Bir PC kullanıcısı olarak Xbox Game Pass hayatımın ana arterlerinden biri. Aynı benim gibi düşünen pek çok oyuncu da Game Pass'e abone olmaya devam ediyor. Dün akşam düzenlenen Xbox sunumunda Phil Spencer, Game Pass'in tam 34 milyon aboneye ulaştığını resmen açıkladı.

Sunum esnasında Game Pass hakkındaki soruları yanıtlayan Xbox'ın patronu Phil Spencer, bu sayının "tam aboneleri" kapsadığını açıkladı. Yani Xbox Game Pass'i deneme sürecinde ya da diğer kampanyalardan yararlanarak kullanan oyuncular 34 milyona dahil değil.

Spencer aynı zamanda Xbox Live Gold'un ortadan kalkması ile otomatik olarak Game Pass kullanıcısına dönüşen oyuncu sayısının "oldukça küçük bir sayı" olduğunu ifade etmiş. 

Spencer'ın ifadelerine göre asıl artış, PC ve bulut kanadında gerçekleşiyor. "Dünyada belli sayıda konsol kullanıcısı varken böyle bir sistemi sadece konsollarda tutarak büyütemezsiniz" ifadelerini kullanan Spencer, özellikle PC ve bulut kanadının son dönemlerde ciddi artış gösterdiğini de belirtti.

Dün gerçekleşen sunumda Game Pass'i ilgilendiren bir diğer detay daha var elbette. Activision Blizzard kanadının Game Pass'teki ilk oyunu Diablo 4 olacak!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum