Xbox Partner Preview 2023 – Tüm Fragmanlar

Yarım saatte neler gördük bakalım

Xbox’ın iş ortaklarından gelecek oyunlar için hazırladığı Xbox Partner Preview gösterimi dün akşam gerçekleştirildi. Yaklaşık yarım saat süren programda hangi oyunlar gösterilmiş, buyurun hep beraber bakalım:

Like a Dragon: Infinite Wealth

Programın açılış videosu Yakuza serisinin sıradaki oyunu Like a Dragon: Infinite Wealth’ten geldi. Fragman bizleri Dondoko Adası’na götürüp bu sefer ne gibi absürtlüklere bulaşabileceğimize dair bir kesit sunuyor; sonuçta kaç tane oyunda bir yunusun sırtına atlayıp turlayabiliyoruz ki :) Bu arada Dondoko Island, Like a Dragon: Infinite Wealth’in The Sims’e, hatta Animal Crossing’e döneceği bir yer gibi görünüyor, ne dersiniz?

Like a Dragon: Infinite Wealth, 26 Ocak 2024’te geliyor. Dört gözle bekliyoruz, yakından takipteyiz.

IKARO: Will Not Die

Programdaki 2. fragman bir duyuru videosu oldu; Futurlab’in Thunderful ile iş birliği içerisinde geliştirmekte olduğu IKARO, tempolu bir roguelite oyunu olacak gibi; en azından fragmanda böyle bir görüntü sunuyor. Futurlab’in geliştirdiği Velocity’nin ruhani takipçisi olarak adlandırılan oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.

Still Wakes the Deep

The Chinese Room tarafından geliştirilen Still Wakes the Deep’ten bir süredir ses seda yoktu; bir oynanış videosuyla çıktı karşımıza, iyi yaptı. Bizleri gerilimli bir maceraya ortak edecek oyun, önümüzdeki yılın ilk aylarında gelecek bir aksilik olmazsa.

RoboCop: Rogue City

RoboCop: Rogue City, “There Will Be Trouble” fragmanıyla gecede arz-ı endam etti. Nostaljik duygularla da ilgi duyduğum, beklediğim bir oyundu zaten; Steam Next Fest kapsamında paylaşılan demosuyla da hislerim perçinlendi diyebilirim. Evet, öyle oyun dünyasını sarsacak, devrim yapacak bir oyun olmayacağı ortada; bununla birlikte keyifle oynanabilecek bir oyun olduğuna dair düşüncelerimi ve umudumu koruyorum. Çıkar çıkmaz olmasa da ileride bir fırsat bulur bulmaz oynayacağım oyunlardan. RoboCop: Rogue City, 2 Kasım’da oyun severlerle buluşacak.

Dungeons of Hinterberg

Dungeons of Hinterberg, ilk kez birkaç ay önce Xbox Games Showcase’te karşımıza çıkmıştı; o günden beri takibimde olan oyunlardan birisi. O da bir oynanış videosuyla programda yerini aldı. Önümüzdeki yıl gelecek olan oyun, çıkış gününde Game Pass kütüphanesinde yerini alacak.

Spirit of the North 2

Progamdaki bir başka duyuru videosu Spirit of the North’un devam oyunundan geldi. Bir kez daha tilkimizle yollara düşme zamanı, kendisine bir de kuzgun eşlik ediyor bu yolculuğunda. Spirit of the North 2, yakında bizlerle olacakmış ama ne kadar yakında, bilemiyorum.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater’ı ne kadar hevesle ve merakla beklediğimi anlatamam sevgili Oyungezerler, eminim birçok oyuncu da benim gibi düşünüyordur. Programda, oyun içi motorla hazırlanan bir fragman paylaşıldı. Önümüzdeki yıl buluşacağız kendisiyle, sabırsızlıkla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

Manor Lords

Bir Ortaçağ strateji oyunu olan Manor Lords, çıkış tarihi fragmanıyla programdaydı; 26 Nisan 2024’te erken erişime sunulacak, aynı gün Game Pass’te de yerini alacak.

The Finals

Çevrimiçi oyunlarla aranız nasıl, bilemiyorum, fakat The Finals, sahaları renklendirebilecek bir oyun gibi duruyor. Ne kadar başarılı olur, şu aşamada bir yorumda bulunmak güç, bunu ancak çıktıktan sonra görebileceğiz. Fakat öncesinde bir test etme imkânınız da var. Açık beta tarihleri açıklandı; eğer sizin de ilginizi çekmişse 26 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında göz atabilirsiniz.

ARK: Survival Ascended

ARK: Survival Ascended duyurulduğunda, bir yandan ARK 2 geliştirilirken bir yandan neden ilk oyunu yeniden yapıyorlar diye bir soru benim de aklıma gelmişti doğal olarak. İhtiyaç var mıydı yok muydu bilemem. Erken erişim süreciyle birlikte bu soru da ufak ufak cevap bulmaya başlar artık.

Alan Wake 2

Programın finalini Alan Wake 2’nin çıkış fragmanıyla yaptık sevgili Oyungezerler. Üzerine çok da konuşmaya gerek yok; sadece bu ayın değil, bu yılın da en çok beklenen oyunlarından birisi olduğunu söylersek yanlış olmaz. Bekleyişin son saatlerine de girdik artık, yarından itibaren oyun severlerle buluşacak. 2023’ü taçlandıran oyunlardan birisi olabilecek mi bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum