Xbox Series X İsmi Microsoft'un Bile Kafasını Karıştırmış

Bundan çok güzel çorba olur

Dün itibariyle ön siparişe açılan Xbox Series S ve Xbox Series X, Microsoft'un yüzünü ciddi biçimde güldürdü, çünkü konsollar ön siparişe açılır açılmaz müthiş bir ilgi gördü. Ancak tabii ki konsolun ismiyle ilgili eleştiriler de devam ediyor, hele yine bir başka haberimizde belirttiğimiz gibi bazı oyuncuların isimleri karıştırarak Xbox One X satın alması da ilginç bir detay oldu.

Konsolun isminin açıklandığı ilk günden beri isimler çeşitli defalar karıştırıldı ve bu sadece bizleri etkileyen bir durum değil, görünüşe göre Microsoft bile bu karışıklıktan payını almış.

Xbox sitesinde yayınlanan Destiny 2: Beyond Light tanıtımında Microsoft, yeni nesil konsolunun ismini Xbox One Series X olarak yazdı. Madem ikisi birbirine çok benziyor, tek potada birleştirelim demişler herhalde :)

PlayStation konsollarının isimlerinin nümerik artışı en temiz olanı ve en ufak kafa karışıklığına bile izin vermiyor. Aslında Microsoft madem X ve S harflerinden vazgeçmek istemiyor, o zaman Project Scarlett'ten yola çıkarak bu yeni konsolu Xbox Scarlett S ve Xbox Scarlett X diye isimlendirmiş olsa belki çok daha iyi olurdu.

YORUMLAR
sSnake
23 Eylül 2020 13:40

"Müfettiş tamamdır arkadaşlar."

Ghost AssassiN
sSnake
23 Eylül 2020 21:44

Roma'yı yakan da Hazreti Şaban'dır (Tom Warren) hocam. :)


Parolamı Unuttum