Xbox Series X'in Kasım Ayında Piyasada Olacağı Kesinleşti

Acaba 6 Kasım olabilir mi?

Her ne kadar hala daha elimizde tam tarih bulunmasa da, Microsoft yeni nesil konsolunun bu yılın Kasım ayında piyasaya olacağını yayınladığı yeni blog mesajıyla duyurdu. Daha önceden de konsolun Kasım ayında piyasaya olmasının planlandığını duyuyorduk ama Microsoft bunu "tatil döneminde" diyerek daha geniş bir zaman aralığı şeklinde veriyordu.

Henüz konsolun çıkış günüyle ilgili detaylar ortada yok, ama Microsoft bu yıl içinde Xbox Series X'e optimize edilmiş 100'den fazla oyun oynayabileceğimizi de söylüyor.

Konsolun çıkış oyunlarından biri olması planlanan Halo Infinite'in 2021 yılına ertelenmiş olması ise, ufak bir hayal kırıklığı yarattı. Sonuçta Halo serisinin uzun zamandır beklenen bu yeni oyunu, Xbox Series X'in gücünü göstermek adına da iyi bir fırsat olacaktı. Ancak izlediğimiz oynanış fragmanı pek de tatmin edici değildi, 342 Industries de oyunu beklediğimize değecek hale getirmek için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu fark etmiş durumda.

Xbox Series X'in kesin çıkış tarihine dair ise bir tahmin var: 6 Kasım 2020. Yeni Xbox kontrolcülerinin kargo kutularında "6 Kasım tarihine kadar satmayın veya sergilemeyin" uyarısının bulunması, bunun yeni konsolun çıkış tarihi olduğunu düşündürüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum