Yakuza Kenzan, RPCS3'te Tamamen Oynanabilir Hale Geldi

Bir Yakuza daha

Yakuza 0'ın PC için de yayımlanmasıyla birlikte PC oyuncuları da Yakuza serisiyle tanışmış oldu, ancak serinin diğer oyunlar henüz PC'de yok. Serinin son oyunlarından Yakuza Kiwami (şu an PS3 ve PS4'te mevcut) henüz belli olmayan bir tarihte PC'ye de çıkacak, Yakuza 6 ise şimdilik sadece PS4'te mevcut. Serinin geçmiş oyunları ise çoğunlukla PlayStation 3 platformunda bulunuyor.

PlayStation 3 emülatörü RPCS3'ün son versiyonu ise en azından PC'de oynanabilen Yakuza'lara bir yenisini eklemiş oldu: Yakuza Kenzan. 2008 yılında yayımlanmış olan bu oyun aslında ana serinin bir yan oyunu ama nihayetinde o da bir Yakuza. Bu oyunun bir diğer özelliği de Batı'da yayımlanmamış olması, yani bu sayede Batı'daki oyuncular da Kenzan ile tanışma şansı yakalayacaklar.

RPCS3 ekibi oyunun şu an hayran çevirisi üzerinden çalışıldığını da söylemiş, yani bu çeviri tamamlandığında oyun tamamen İngilizce dil desteğine de kavuşmuş olacak. Elbette Japonca biliyorsanız bu çeviriyi beklemenize de gerek yok demektir.

Aşağıda Yakuza Kenzan'ın 4K çözünürlükteki oynanış videosunu izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum