Yakuza: Like A Dragon, 3 Gün Erken Geliyor

Xbox Series X çıkış oyunlarından olacak

Yakuza serisinin yeni üyesi Yakuza: Like a Dragon’un Batı piyasaları için çıkışına yaklaşık bir buçuk aylık bir süre kaldı. Normalde 13 Kasım’da çıkış yapması bekleniyor, hatta Steam sayfasında da çıkış tarihi olarak bu tarih gösterilmekte. Ancak bu tarihten 3 gün önce çıkış yapabilir.

Yapılan bir açıklamayla oyunun, Xbox Series X çıkış oyunlarından birisi olacağı ilan edildi. Yeni konsolun 10 Kasım’da çıkış yapacağı göz önünde bulundurulduğunda, oyunun ilan edilenden 3 gün önce geleceği anlaşılıyor. 10 Kasım'da çıkacak Assassin's Creed Valhalla, Fuser ve XIII Remake'in yanına bir de Yakuza oyunu ekleniyor yani.

Yakuza: Like A Dragon, PC için Steam ve Windows Store üzerinden satışa sunulacak. Aynı gün Xbox ve PS4 versiyonu da çıkacak. PS5 versiyonu için ise Mart 2021’i beklemek durumundayız.

Oyun ön siparişe de açılmış durumda. PS4 için Day Ichi Edition 459 TL, Hero Edition 519 TL ve Legendary Hero Edition 657,43 TL; Steam’deki fiyatları ise Day Ichi Edition 399 TL, Hero Edition 467 TL ve Legendary Hero Edition 599 TL. Bu fiyatları görünce bekleyişimiz biraz daha sürecek gibi geliyor bana, ne dersiniz sevgili Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum