Yapımcısı Ace Attorney Serisi Asla Bitmeyecek Diyor

OBJECTION!

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy'nin çıkışı öncesinde yapımcısı Kenichi Hashimoto 4Gamer'a verdiği röportajda oyuna dair ilgi çekici yorumlarda bulunmuş. Bunların en dikkat çekeni ise Hashimoto'nun Ace Attorney serisinin asla sona ermeyeceğini söylemesi.

Öncelikle bu yeni remasterların RE Engine ile yapıldığını hatırlatmak gerek. Sonuçta bu yeni oyunların oynanışını RE Engine'e geçirmek için belli bir zaman harcadılar, bundan sonraki oyunlarda da RE Engine kullanılıp kullanılmayacağı da merak konusu.

Hashimoto "bu konuda bir şey söylemem ama RE Engine ile macera oyunu yapma konusunda ciddi bilgiler edindik" diyerek Ace Attorney'in seri olarak asla bitmeyeceğini eklemiş. Bu da ileriki oyunlarda farklı motorların kullanılmasına da yeşil ışık yaktıkları anlamına geliyor.

Hashimoto diğer Ace Attorney Investigations oyunlarının da remasterı olacak mı sorusunu da yanıtsız bırakmış.

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy 25 Ocak'ta çıkacak ve ama Ace Attorney serisinin dördüncü, beşinci ve altıncı oyunlarını içerecek. Bunların isimleri şöyle: Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies ve Phoenix Wright Ace Attorney: Spirit of Justice.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum