Yapımcısı The Walking Dead'in Dokuzuncu Sezonundan Çok Umutlu

Yürüyen muhteşem ölüler...

Dokuzuncu sezonu başlayan The Walking Dead'in aldığı olumlu yorum sayıları artıyor ve bunun sebebi olarak da dizinin o muhteşem günlerindeki ayrıntılara yeniden değinmesi gösteriliyor. 7 Ekim'de yayınlanan 9. sezonun ilk bölümünün adı da buna güzel bir işaret. Yeni bir Başlangıç.

Dizinin yapımcılarından ve A New Beginning (Yeni Bir Başlangıç) bölümünün yönetmeni olan Greg Nicotero, "Bu sezon nereden geldiğimizi hatırladık. İzleyenlere neden The Walking Dead'in harika bir dizi olduğunu, neden ilk başta bu diziye bağlandıklarını hatırlattık. O eskiden sevdiğimiz dizinin DNA'sına yeniden kovuştuk. İlk bölümü çekerken bunu hissettim. Özellikle Daryl'in Carol ve Maggie ile olan diyaloglarına dikkat edilsin. Zira o sahnelerde sadece onlara yoğunlaştım. İzole edilmiş gibilerdi. Aralarında geçen koruşmalar gerçekten harika." diyerek hem kendisini hem de dizisini övdü.

Dokuzuncu sezonun gazıyla Walking Dead yeniden o şaşalı günlerine döner mi? Bilinmez. Fakat hem oyuncular, hem de yapımcılar diziden umutlu. 9 sezondur diziye sıkı sıkıya bağlı hayran kitlesi ise bana kalırsa olaya biraz daha şüpheyle bakıyor. Bakalım yeni bölümler bu pozitif havayı sürdürebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum