Yayıncısı, The Finals'ın Bekleneni Veremediği Görüşünde

Üçüncü sezon gelecek ay başlıyor

Yıkıma doyduğunuz, oynaması ücretsiz nişancı oyunu The Finals hakkında konuşan Nexon, oyunun beklenenin altında bir performans gösterdiğini söyledi. Bu da yayıncının gelirlerinin beklenenin altında kalmasına yol açan nedenlerden birisi olarak gösteriliyor.

The Finals geçen yıl aralık ayında sürpriz biçimde çıkmış ve bir anda bir hayli popüler olmuştu. Bu popülarite beraberinde hilecileri de getirdi ve bu durum da oyunun kemik bir kitle yaratmasının önüne geçti.

Bu yılın başlarında oyunun yeni sezonu başladı ama Nexon'un açıkladığına göre oyuncu sayısında beklenen artış yakalanamadı. "Mart ayında başlayan 2. Sezon oyuncu sayısında kısa süreli bir artış sağladı ama bu sayıyı da koruyamadık ve gelirler beklenenin altında kaldı" diyor Nexon. Oyunun geliştiricisi, aynı zamanda Nexon bünyesinde faaliyet gösteren Embark Studios başlıca sorunları anlamak ve çözmek için canla başla çalıştıklarını söylüyor.

Nexon'un Kuzey Amerika ve Avrupa'daki gelirleri yükselmiş durumda, ama bunda Dave the Diver'ın da büyük etkisi var.

The Finals'ın 3. sezonu gelecek ay başlayacak ve Nexon oyuncuların bu sezona bir önceki sezondan daha fazla ilgi göstermelerini bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum