Yeni Alien Oyunu Alien: Blackout Duyuruldu... Ama Sadece Mobil İçin

Sen de mi Ripley?

Günlerdir yeni Alien oyunu hakkında spekülasyon yapıp duruyorduk. Alien'ın resmi Twitter hesabı Amanda Ripley'in dönüşüyle ilgili ipuçları verince haliyle biz de Alien: Isolation'ın devam oyunu geliyor diye heyecanlandık. Sonuçta yine olan oldu, dağ fare doğurdu ve yeni Alien oyununun bir mobil oyun olduğu ortaya çıktı.

Amanda Ripley'in başrolünde olduğu Alien: Blackout mobil cihazlar için tasarlanan bir hayatta kalma oyunu. Yedi farklı tehlikeli bölümde ekibimizi Weyland-Yutani'de ilerletecek ama bunu yapmak için de yalnızca istasyonun acil durum sistemlerini kullanacağız. Bu şekliyle oyun sanki bana içinde Xenomorph'ların bulunduğu bir Lemmings oyunu olacakmış gibi geldi :) Hayır bir de basın bülteninde oyuna iyice korku oyunu havası vermeye çalışmışlar ama bunda başarılı olma ihtimalleri ne kadar yüksek olabilir, onu da ileride göreceğiz. "Ekibin hayatının bir anda sona erebileceği Alien: Blackout hem Alien, hem de korku hayranlarının sinirlerini gerekecek, yüreklerine korku salacak benzersiz bir mobil korku oyunu" deniyor açıklamasında.

Oyunun haberleri ilk düştüğünde bunun yine de Alien: Isolation ile bağlantılı olabileceği sanılmıştı ama 20th Century Fox kesin bir açıklama yaparak bunun bir devam oyunu değil, sadece başrolünde Amanda Ripley'in yer aldığı bağımsız bir oyun olduğunu açıkladı.

Oyunun fragmanı şu an 293 beğeniye karşı 7580 beğenilmemeye sahip.

Alien: Blackout App Store, Google Play ve Amazon Appstore üzerinden 24 Ocak'ta yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum