Yeni Batman Filminin Baş Kötüsü Penguen Mi?

En azından Joker kozu hala duruyor.

DC'nin yeni bir Batman filmi çekeceğini biliyoruz, projenin başındaki isim de belli, Matt Reeves. Fakat filmle ilgili bildiklerimiz şu an için sadece bununla kısıtlı. Ne Batman'i oynayacak aktör belli ne de senaryo. Yine de işin ucunda Batman olunca gelen her dedikodu, potansiyel haber heyecan uyandırıyor. DCEU'nun yeni Batman filmi kendisine kötü adam olarak Oswald Cobblepot ya da bilinen adıyla Penguen'i seçmiş olabilir.

We Got This Covered'ın makalesine göre Reeves'in The Batman filmindeki baş kötülerden biri Penguen olacakmış ama bunun şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu da eklemek lazım.

Filmle ilgili daha önce gelen haberlerde filmde Deathstroke'un da yer alacağı belirtiliyordu. Hatta Ben Affleck'in yazdığı senaryoda Slade Wilson'un kilit bir rolü olduğu söyleniyordu. Wilson'u oynaması için düşünülen aktör de Joe Manganiello idi. Fakat o derenin altından çok sular aktı ve Batman filmiyle ilgili her şey değişti, şu an için ortalık tam bir kaos. DCEU'dan Henry Cavill ve Ben Affleck'in ayrılacağı yükses sesle söyleniyor. Fakat DC'nin Aquaman'i Jason Momoa özellikle Cavill için kesinlikle Superman'i oynamayı bırakmayacak diyor. İki aktörden de konuyla ilgili gerçekçi bir açıklama henüz gelmedi.

Bakalım yeni Batman filmi nasıl bir yol izleyecek, Matt Reeves'in Pelerinli Şövalye için kurduğu evren nasıl işleyecek? Daha da önemlisi bu evren DCEU'nun kalanına nasıl bağlanacak? Şu an için solo filmlerle ilerlese de ilerleyen dönemde DC-WB ortaklığının bir Justice League filmine daha girişmesi kesin gibi, bu atılımda yeni çıkacak olan Batman filminin de rolü büyük olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum