Yeni Battlefield, CoD: Warzone'un İzinden Gidecek

"Kanka biraz değiştirip yaz..."

Battlefield 2042'nin, EA ve DICE için ciddi bir hayal kırıklığı olduğu kesin. Oyun, çıkış yaptığı günden beri oyuncu kitlesinin yüzde 70'inden fazlasını kaybetmiş durumda. Bu nedenle BF serisinin hayranları arasında da bir devam oyununun gelip gelmeyeceği konuşulmaya başlandı.

Maalesef bu soruya net bir cevap veremiyoruz. Lakin geçtiğimiz günlerde EA'in düzenlediği mali toplantıda stüdyonun CEO'su Andrew Wilson, BF serisinin "geleceği" ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Wilson, serinin artık tamamen bağlı bir ekosistem üzerinde devam edeceğini açıkladı.

Peki bu ne anlama geliyor?

Bildiğiniz üzere Call of Duty serisi, Warzone'un çıkışı ile birlikte birbirine bağlı bir "ekosistem" haline geldi. CoD serisinin ücretsiz kanadı olan Warzone, her yeni oyun ile birlikte çehresini değiştiriyor. Görünüşe göre BF serisi de CoD serisinin izlediği bu rotayı izleyecek. 

Kim bilir belki de EA ve DICE, seriye reboot atarak sıfırdan başlayabilir. Hatırlarsanız Battlefield serisinin daha önce de battle royale denemeleri olmuştu.

YORUMLAR
creepylord
7 Ağustos 2023 13:59

Adam gibi online shooter yapsanıza arkadaş. Ne bu Broyale sevdası bitmedi gitti. Zaten ona buna benzeyelim derken çorba ettiler. Çorbayı karıştırmaya devam edecekler anlaşılan.

Parolamı Unuttum