Yeni Bioshock Oyunu, Yeni Bir Şehirde Geçecek

Belki ileride birleşirler

Yeni Bioshock oyununu geliştiren Cloud Chamber'ın verdiği iş ilanları, oyunun geçeceği şehir hakkında da ipucu veriyor diyebiliriz. Cloud Chamber, ilanlarında üstüne basarak "yeni ve fantastik bir dünyaya yaşam vermelerine yardımcı olacak" isimler arıyor.

İlk iki Bioshock oyunu bir sualtı şehri olan Rapture'da geçiyordu. Bioshock Infinite ile tamamen farklı bir yere, uçan Columbia şehrine gitmiştik. Daha sonradan yayınlanan Burial at Sea DLC'si ise Infinite'in hikayesini orijinal Bioshock'a bağlamıştı. Yine de bu bağlantıya rağmen ilk iki oyun ve Infinite, gerek hikaye, gerek karakterler olarak birbirinden farklıydı.

Şimdiyse bu denkleme yeni bir oyun eklenecek gibi duruyor.

Henüz yeni Bioshock oyununu bu geniş meta evrene nasıl veya nereden bağlanacağına dair bir fikrimiz yok. Hatta bu oyunun, bir reboot olabileceği bile konuşuluyor.

Take-Two Interactive'in finansal raporlarında Parkside kod adı ile değinilen projenin en erken 2022'de çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Kaan
16 Ağustos 2020 14:52

Açıkçası benide endişelendiriyor. Elimizde silahla sağa-sola koşturup ateş ettiğimiz düz bir shooter yapmalarından korkuyorum. 

Strkey
16 Ağustos 2020 13:50

Yeni oyunu farklı bir firmanın geliştirmesi beni endişelendiriyor. Umarım serinin son oyunu Infinite kadar güzel hatta daha iyi olur.

Parolamı Unuttum