Yeni Bir Hikâye Odaklı RYO Geliyor – The Thaumaturge

Project Vitriol, resmi adına kavuştu

Geliştirici ekip Fool’s Theory ve dağıtımcı 11 bit studios, daha önce Project Vitriol olarak adlandırdıkları oyunları için resmi duyuru fragmanını yayınladılar, böylece oyununu adının The Thaumaturge olacağı da ilan edilmiş oldu:

The Thaumaturge, bizleri 20. Yüzyıl Varşova’sında bir hikâyeye ortak edecek. 1905 yılındayız, Rus Çarlığının kontrolü altındaki Varşova; farklı kökenlerden gelen, farklı dünya görüşlerine ve farklı inançlara sahip gruplardan oluşan bir nüfusa ev sahipliği yapıyor. Gizemli güçlere sahip Bağıcılar ile Salutor olarak adlandırılan varlıkların sokaklarda kol gezdiği bir metropolle karşı karşıyayız. İhtişam ile suçun komşuluk ettiği bu şehirde, bizleri ilgi çekebilecek bir macera bekliyor gibi görünmekte.

Henüz bir çıkış tarihi ilan edilmemiş olsa da Steam sayfasında yer alan “Pek yakında” ifadesinden hareketle, bu yıl içerisinde çıkış yapabileceği sonucuna varmak mümkün. Sizleri bilemiyorum ama benim ilgimi çekti (zaten hangi oyun ilgimi çekmiyor ki:)), takip listeme aldım. Eğer siz de göz atmak isterseniz, oyunun sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum